Dünya devi Mersin'de: Radisson Hotel

Sizi tanıyabilir miyiz?

37 yaşındayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Yaklaşık 17 yıldır sektörde farklı görevlerde ve projelerde yer aldım. Otelcilik sektörüne en alt kademelerden başlayarak her bölümü, her alanı tecrübeleyerek ilerledim. Yöneticilik kariyerim 28 yaşımda başladı. Mesleğini severek icra eden, çalışma arkadaşlarını da bu yönde teşvik eden bir yönetici olduğumu düşünüyorum. Ekip bütünlüğünü önceleyen, çalışma ortamında aile yapısıyla hareket edildiğinde gelen başarıyı birçok kez deneyimlemiş biri olarak heyecanımı artık Mersin’de Radisson markası altında yaşıyorum.

Radisson Mersin Hotel’in genel yapısından bahseder misiniz?

Sorunuzun cevabına geçmeden önce size Radisson markasından söz etmek isterim. Dünyanın dört bir yanında 1100’den fazla sayısı olan Radisson  Otel; yedi farklı  markasıyla dünyanın en büyük ve en dinamik otel markalarından biri. Bizler de bu prestijli markayı Mersin şehrimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Radisson markası bünyesinde deneyimlenmiş tüm tecrübelere bir anda ulaşabilmek ve bunları tesisimiz aracılığıyla şehirle bütünleştirmek elbette çok keyifli. Bu bağlamda 2024 yılının üçüncü çeyreğinde tesisimizin kapılarını misafirlerimize açmayı planlıyoruz. Yenişehir ilçesinde bulunan tesisimiz; 68 odası, 1 Balo salonu ,5 toplantı salonu, buna ilave Spa alanları, açık yüzme havuzu, fitness salonu ve dünya mutfaklarından lezzetlerin tadılacağı restorandı ile misafirlerine farklı deneyimler sunmaya hazırlanıyor. Oda kategorilerimizde bulunan Deniz Manzaralı Oda, Junior Suit Oda, Suit Oda ve Presidential Suite ile misafirlerimizi farklı oda seçenekleri ile karşılayacağız. Balo Salonumuza ayrı bir ihtimam gösterdik. Yaklaşık 685 metrekare alanda, gün ışığı alabilen ve en önemlisi kolonsuz bir salon oluşturduk. Yapım aşamasında üzerine titrediğimiz balo salonumuz eminim Mersin’de adından söz ettirecek ve  bir çok önemli etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Radisson Mersin Hotel kente nasıl bir katma değer sağlayacaktır?


Radisson markasının bir mottosu var. “YES I CAN” Tüm çalışma arkadaşlarımızın eğitimlerini bu çerçevede oluşturuyoruz. Hizmet sektörü bildiğiniz gibi farklı dinamikleri olan çok hassas bir sektör. Radisson Markasının uzun yıllara dayanan tecrübesini birikimlerimizle harmanlayıp Şehir otelciliğinin başarılı örnekleri arasında olmayı hedefliyoruz. Şehrin dinamiklerine hakimiz;bu dinamiklerle bütünleşerek, markamızı da kullanarak Mersin’de akla ilk gelen ,adından gururla söz ettiren işletmeler arasında yer almak istiyoruz. İnsan kaynağımızın büyük bir kısmını şehrimizden istihdam etmeye özen gösterdik. Bu bağlamda elimizdeki zengin hazinelerimiz olan üniversitelerimizden de faydalandık. Sektöre yeni başlayacak olan arkadaşlarımıza kapılarımızı sonuna kadar açıyor, Onların mesleği öğrenebileceği çalışma ortamının uluslararası markalar olmasının şehrimiz için büyük bir avantaj olduğunu vurguluyoruz. Ve en önemlisi Sosyal Medya. Bu tarz çok uluslu şirketlerin çatısı altında Mersin’de dalgalandıracağımız bayrağın sosyal medyada göstereceği gücün farkındayız. Bu gücün Radisson markası ile  şehrimizin   tanıtımına  katkısının büyük olacağı kanaatindeyim.  

Yatırım tercihinizi neden Mersin’den yana kullandınız?

Mersin ili, içerisinde birçok fırsatı barındıran saklı bir cennet gibi. Özellikle Otelcilik anlamında şehrimizde uluslararası marka sayısının azlığı aşikar.Bu anlamda çeşitlilikle  birlikte gelen rekabet ortamı ile hizmet kalitesinin daha da artması gerektiği düşüncesindeyim. Bakın aynı coğrafya, aynı iklim olmasına rağmen etrafımızdaki illere göre potansiyelimizi tam anlamıyla göstermiş değiliz. Bu tarz çok uluslu şirketlerin şehrimize sağlayacağı katma değerler ve doğru tanıtım faaliyetleriyle turizm açısından şehrimizin sayılı merkezler içerisinde yer alması hiç de zor değil. 

Gelecek hedefleriniz arasında neler var?

Şu anda ekip olarak tek hedefimiz var:yukarıda söz ettiklerimi en kısa süre içerisinde gerçekleştirmek. Heyecanımızı en kısa zamanda sahaya  yansıtıp şehirle bütünleşmek için sabırsızlanıyoruz. Çok güzel bir ekip kurduk, arkamızda Radisson gibi büyük bir aile ;yanı sıra tesisimizin bu günlere gelebilmesi için ilk günden itibaren bizi büyük bir sabır ve güvenle destekleyen yatırımcımız var. Bizler de bu güçle, tesisimizi Mersin’in en güzel değeri haline getirmek için elimizden gelenin fazlasını gerçekleştireceğiz.