Şehit Aileleri, Gaziler ve Emekliler için önemli proje

HALKA FAYDA SAĞLAYACAK

Başkan Cumali Aslankeser, Emekli ve Dinlenme Evleri’nin iş geliştirme modeli ile halka fayda sağlayacak iş modellerine dönüştürmek için proje geliştirdi. Aslankeser, bu projeyle evleri modern kafelere dönüştürüp geliri de emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere ve başarılı öğrencilere burs olarak dağıtmayı planladı.

EMRAH KOZAY’I ZİYARET ETTİ

Başkan Cumali Aslankeser, projenin hayata geçmesi için Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret ederek destek isteyip, “Öncelikle sayın başkan Emrah Kozay’a projemize gösterdiği ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Çukurova Belediyesi Emekli ve Dinlenme Evleri projemizden oluşacak geliri Şehit Ailelerimize Gazilerimize, Emeklilerimize ve burs ihtiyacı olan başarılı öğrencilerimize dağıtacağız. Bu bir sosyal sorumluluk projesi ve herhangi bir kar amacı güdülmemekte” dedi.

EMRAH KOZAY PROJEMİZİ ONAYLAYACAKTIR

Başkan Cumali Aslankeser, “Emekli ve Dinlenme Evleri şuan sadece emeklilerimize ücretsiz çay ikramında bulunmaktadır. Bizde Vakıf olarak belediyeye verdiğimiz projeyle bu alanları cazibe merkezi haline getirip ekonomik gelir getiren iş modeli haline dönüştürme planını belediyenize sunmuş bulunmaktayız. Projenin amacı oluşacak gelirleri emeklilerimize, şehit ailelerimize, gazilerimize ve burs ihtiyacı olan başarılı öğrencilerimize dağıtıp bir nebzede olsa ekonomik destek sağlamaktır. Ayrıca vatandaşlarımıza sosyalleşme alanları sağlanacaktır. Çukurova Belediye Başkanımız Emrah Kozay’ın projemizi onaylamasını ve desteklerini bekliyoruz. Şimdiden çok teşekkür ederiz” diye konuştu.