Derya Grup’tan eğitime büyük destek

Mersin 25.03.2025 - 09:47
 

Derya Grup’tan eğitime büyük destek

Derya Grup, 41 yılda 9 sektörde birikmiş tecrübesiyle öğrencilere büyük destek sunacak.
İnşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, Malatya, Tarsus, Anamur ve İstanbul’da hizmetlerini sürdüren Derya Grup, eğitim ile sanayi iş dünyasını buluşturan yenilikçi projelere destek vermeye devam ediyor.  MARKALI DERSLER PROTOKOLÜ İMZALANDI Derya Grup, bu kapsamda, Çağ Üniversitesi ile iş birliği yaparak öğrencilere önemli avantajlar sunacak olan “Markalı Dersler” programını hayata geçiriyor. Çağ Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü ve Kariyer Merkezi tarafından koordine edilecek bu proje ile öğrencilere sertifikalı dersler, staj ve istihdam fırsatları sunularak kariyer gelişimlerine katkıda bulunulması hedefleniyor. Aynı zamanda, beceri edindirme ve sektörel deneyim kazandırma noktasında önemli bir rol üstlenecek olan bu iş birliği, üniversite-sanayi dayanışmasının en güçlü örneklerinden biri olacak. YEŞİM KIŞ AKCER: MUTLULUK DUYUYORUZ Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akçer ve Çağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Koç arasında imzalanan protokol ile resmiyet kazanan bu proje, öğrencileri geleceğe daha donanımlı hazırlamayı amaçlıyor. İş dünyasının beklentilerine uygun niteliklerle mezun olmalarını sağlayacak bu model, aynı zamanda sektörde yeni istihdam olanakları yaratılmasına da öncülük edecek. Yeşim Kış Akcer, “Derya Grup ailesi olarak, eğitim alanında fark yaratacak bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çağ Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu güçlü iş birliğinin tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Derya Grup, 41 yılda 9 sektörde birikmiş tecrübesiyle öğrencilere büyük destek sunacak.

İnşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, Malatya, Tarsus, Anamur ve İstanbul’da hizmetlerini sürdüren Derya Grup, eğitim ile sanayi iş dünyasını buluşturan yenilikçi projelere destek vermeye devam ediyor. 

MARKALI DERSLER PROTOKOLÜ İMZALANDI

Derya Grup, bu kapsamda, Çağ Üniversitesi ile iş birliği yaparak öğrencilere önemli avantajlar sunacak olan “Markalı Dersler” programını hayata geçiriyor.
Çağ Üniversitesi Eğitim Koordinatörlüğü ve Kariyer Merkezi tarafından koordine edilecek bu proje ile öğrencilere sertifikalı dersler, staj ve istihdam fırsatları sunularak kariyer gelişimlerine katkıda bulunulması hedefleniyor. Aynı zamanda, beceri edindirme ve sektörel deneyim kazandırma noktasında önemli bir rol üstlenecek olan bu iş birliği, üniversite-sanayi dayanışmasının en güçlü örneklerinden biri olacak.

YEŞİM KIŞ AKCER: MUTLULUK DUYUYORUZ

Derya Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış Akçer ve Çağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Koç arasında imzalanan protokol ile resmiyet kazanan bu proje, öğrencileri geleceğe daha donanımlı hazırlamayı amaçlıyor. İş dünyasının beklentilerine uygun niteliklerle mezun olmalarını sağlayacak bu model, aynı zamanda sektörde yeni istihdam olanakları yaratılmasına da öncülük edecek.

Yeşim Kış Akcer, “Derya Grup ailesi olarak, eğitim alanında fark yaratacak bu projede yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çağ Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu güçlü iş birliğinin tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve cukurovaexpres.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür